Skip to main content

21.02.2014  

bilde

Møteserie med Haakon Martinsen

Onsdag 26. februar starter møteserien med Haakon Martinsen og vi ser frem til å få besøk av ham igjen. Det er nå over to år siden sist han var her og vi den gang opplevde vi inspirerende og flotte møter.

Sist han var her opplevde vi rike møter.
LES: Frelsesmøte (2011)

Han reiser over hele landet og omtaler seg selv som en typisk evangelist. “Forkynnelsen er typisk vekkelsesforkynnelse med stort fokus på Jesus Kristus”, sier han selv om sin tjeneste. Her deler han sitt vitnesbyrd.

Møtte Gud på stuegolvet

Jeg har ikke alltid levd livet i tjeneste for Jesus. På utsiden levde jeg nok et vel- lykket liv, med en god lederjobb ved Trioving Låsefabrikk i Moss og et nytt hus i Sarpsborg. Men på innsiden ble alt bare mørkere og mørkere. Jeg ble mer og mer deprimert og så ikke lyst på livet. Den 27. september 1999, mens kona og barna var ute, la jeg meg ned på gulvet i stua i Sarpsborg. Etter en kort tid forstod jeg at det var Gud som kalte på meg.

bilde

Desperat ropte jeg alt jeg kunne: ”Jesus – nå må du hjelpe meg!” Og i et nu, i et øyeblikk, kom det bare noe over meg, noe som gjorde at jeg spratt opp og begynte å danse! Mens jeg danset og lo høyt fikk jeg se at vinduene stod åpne og tenkte at jeg måtte ta meg sammen. Jeg satte meg ned ved spisebordet. Men så kom det igjen; Den Hellige Ånd kom med en ny bølge av glede og jeg spratt opp igjen. Mørket og depresjonen forsvant! Nå priste jeg Gud og danset rundt.
- Dette møtet med Jesus forvandlet hele livet mitt, og jeg har ikke kunnet tie stille om det jeg har opplevd!

Så raskt jeg hadde muligheten, vitnet jeg om hva Jesus hadde gjort for meg. Kort tid etter fikk jeg tilbud fra eldste- brødrene i Misjonshuset i Sarpsborg om å være med og lede møter, noe jeg med glede takket ja til. Det betydde jo at jeg kunne innlede selv, hver gang, og vitne om min herlige Frelser. Siden tok misjonær og forkynner Nils Johans-son evangelistspiren med på noen møter, hvor jeg også fikk synge og vitne litt. I 2002 flyttet jeg og familien min til Våle for å ta et år ved Smyrna Bibelinstitutt.

Vi ba, og straks kom løsningen
Folk syntes jo vi var gale! I et selskap fikk vi spørsmål om hva vi skulle gjøre med huset? Hva om vi ikke fikk leid det ut? Men vi var overbevist om at dette var Herrens vilje, og på vei hjem fra selskapet spurte Hanne meg om hva vi nå skulle gjøre.

”Nå ber vi til Herren”, svarte jeg. Utrolig nok, med en gang vi var ferdige med å be, ringer Hannes mobil. Telefonen kom fra en nabofamilie som skulle bygge om huset sitt, og de lurte på om de kunne leie huset vårt for ett år. De ville betale godt, og alt la seg dermed til rette. Siden tok vi enda et år på bibelskolen, og solgte huset i Sarpsborg. Nå har vi kjøpt oss et hus i Åmli, og står tilsluttet Betania Arendal.

I en tid hvor det blir stadig færre evangelister og reisepredikanter, går jeg nok mot strømmen. Uke etter uke har jeg møter rundt omkring i Norges land, og har en spennende tjeneste. Jeg er svært takknemlig om du vil huske meg og min familie i dine bønner, sier Haakon.

Vi gleder oss til besøket. Se egen informasjon.