Skip to main content

06.10.2013  

bilde
Mona Remman taler - sangere fra Sion, Neverdal

Gud er generøs!

«Tenk at Gud er så generøs mot oss og han gir i overflod. Se bare i naturen, skogen er full av blåbær, mye mer enn du og jeg trenger». Søndag hadde vi besøk fra Sion, Neverdal, hvor pastor Mona Remman talte om Guds storhet. Det var også flott sang med Jon Arild og Jeremia i spissen.

Lokalet var fullt og vi hadde satt ut alt vi hadde av stoler. Størst av alt var å se de nyfrelste på møte og flere møtefremmede fra Fauske komme på møte. Det er det største av at de vi ber så mye for begynner å komme.

Mona talte om hvem Gud var, og at vi må huske på at Gud er rik og langt fra gjerrig. Hun leste blant annet fra 2Kor 9:8 der det står: Og Gud er mektig til å gi dere all nåde i rikelig mål, for at dere alltid og i alle ting kan ha alt det dere trenger til, og ha overflod til all god gjerning. Han har ALL nåde og for at vi ALLTID skal ha ALT vi trenger, så vi kan gjøre ALL god gjerning. Her er ikke noe utelatt!

bilde

Hun viste et eksempel. Hva hadde du gjort om naboen kom for å låne 2 dl mel av deg? Målte du opp helt eksakt? Du vet Gud innstilling er å gi i overflod, han er generøs. Han hadde fylt litermålet helt opp. Han hadde ikke bare gjort det, men han hadde gitt hele melposen!

Takk for besøket, det var inspirerende å være sammen. Gud velsigne menigheten og det arbeidet dere står i på Sion.