Skip to main content

09.09.2013  

bilde
Fra venstre: Erling Palmar, Odd Wollbakk, Tormod Karlsen og Kåre Mathisen

Gideon ønsker flere medlemmer

Søndag kunne landsformann Kåre Mathisen fortelle at siden starten har Gideon delt ut over 1,9 milliarder bibler, i over 190 land på skoler, hoteller og andre institusjoner. Nå ønsker de seg enda flere medlemmer her i distriktet.

Mange har fått sitt første møte med Jesus nettopp igjennom et slikt testamente. Her kan du høre ett vitnesbyrd. (Klikk på symbolet ned helt til høyre for å få stort bilde)

bilde

Viktig med lokale støttespillere

Også her på Fauske og omegn har Gideon vært aktiv. De har delt ut bibler på ungdomskoler, hoteller og på ulike institusjoner i distriktet. Nå ønsker de seg enda flere medlemmer. «For meg personlig har Gideon betydd veldig mye», sier Mathisen. Det er et veldig meningsfylt arbeid som har hjulpet mange til tro på Jesus. Det er veldig flott når ektepar kan stå sammen i dette, sier han.

Informasjonsmøte på Betania lørdag 14. september

Gideon er helt avhengig av frivillighet. De mottar ingen form for statlig støtte og alt de får i gaver går uavkortet til trykking av bibler. «Vi har behov for flere medlemmer her i distriktet», sier Mathisen. «Derfor ønsker vi å invitere til et åpent informasjonsmøte på Betania lørdag 14. september kl 10.00.