Skip to main content

29.08.2013  

bilde

Ny pinsemenighet i Bodø

6. – 8. september er det offisiell åpningshelg for den nye menigheten. Familiekirka Bodø har tilhold i Bedehuset, Bertnes, på Mørkved. Ved oppstarten er de allerede en 20-30 voksne, pluss barn. I spissen for den nye menigheten står pastorparet Oddrun og Arne Nymoen.

- Familiekirka Bodø blir den tredje pinsemenigheten i Bodø, og mange vil kanskje spørre seg om det er nødvendig å starte en ny menighet?
Det tror jeg. Vi er lokalisert på forskjellige steder, og for vår del er vi en bydel med 10 000 innbyggere. Som menigheter vil vi alltid tenke litt forskjellig og dermed tror jeg at vi når forskjellige mennesker, sier Arne Nymoen.

- Hva er det som vil særprege dere som menighet?
Vi ønsker å bygge en menighet med gode relasjoner mennesker imellom. Å være et sted for hele familien, alle generasjoner. Vi ønsker at når vi møtes så er det som å komme HJEM! Vi tror at menighet er mye mer enn bare møter, derfor vil vi legge stor vekt på det sosiale.

Vi ønsker å stå sammen med de andre menighetene i distriktet, og vi har et spesielt forhold til dere på Fauske. Vi fått god kontakt med Steinar, ja, jeg vil si at det er en hjertekontakt som vi også føler med menigheten. Vi ønsker å stå sammen og vi opplever at det som ligger i våre hjerter er noe av det samme som vi opplever ligger i Betania. Vi tror det er viktig å bringe alle generasjoner sammen. Derfor var det naturlig å spørre om Steinar ville være med under åpningshelgen.

Åpningshelgen

Vi ønsker å være mest mulig oss selv, derfor har vi lagt opp til en enkel markering sier Arne. Under møtet fradagkveld blir det ulike innslag. Lørdag kveld taler Arne Nymoen og det blir forbønn for lederskap og menighet. Etterpå blir det kakefest. Søndag formiddag taler Steinar Slotten. Alle er hjertelig velkommen, sier Arne.

Vi på Betania ønsker de velkommen i fellesskapet og vi ser frem til å samarbeide med Familiekirka, og ønsker de Guds rike velsignelse.