Skip to main content

26.07.2013  

bilde

Fellesskapshelg i september

Denne helgen har vi leid Lyktan hotell i Arjeplog, som eies og drives av pingstkyrkan. Det er Sion på Sør-Arnøy, med Eilif Kaspersen i spissen som er initiativtaker, og som ønsker å invitere oss alle til fellesskapshelg. Her får du alt, fellesskap, møter, rekreasjon og god mat.

Selve opplegget vil bli uformelt, med en møtesamling på fredag, bibelundervisning formiddag og kveldssamling lørdag. Søndag vil vi ha formiddagsmøte sammen med pinsemenigheten i Arjeplog. Arnøybrødrene, Steinar Slotten med flere deltar. Det blir hjemreise etter lunsj. Ellers er det et flott turterreng og man kan også besøke svømmehallen, sportshallen eller Silvermuseet om han heller vil det.

Gode priser

Lyktan tilbyr gode priser. Prisen for helgen med helpensjon er kr 850 pr person i dobbeltrom. Ungdom mellom 13-16 år kr 450, og barn kr 300. Sengklær og handklær inngår ikke, men man kan fås mot et tillegg på kr 75 pr pers.

Påmeldingsfrist

Fristen for påmelding er satt til i slutten av august, og påmelding skjer til Eilif Kaspersen eilifkaspersen@hotmail.com eller mobilnr. 970 41 468.

Du kan laste ned brosjyren her eller så vil du den bli lagt ut på Betania

pdf [Brosjyre]