Skip to main content

16.06.2013  

bilde
Pastor Steinar Slotten overrekker en blomst til styreleder Bodhild B. Aase

En takk til arbeiderne ved Nordlys skole

Mange i menigheten gjør en fantastisk jobb for at vi skal ha en kristen grunnskole her på Fauske. Menigheten, som skolens eier, ønsker å takke alle som er involvert i skolen. En spesiell takk til styreleder Bodhild Bugge Aase (bilde) og rektor Maj Britt Stenseth Larsen for det store arbeidet de gjør for skolen.

bilde

Vi må stå opp for skolen!

Åge, som selv har barn ved Nordlys, oppmuntret menigheten til å be for skolen. Vi vet at unge Daniel og hans venner utmerket seg i fangenskapet i Babylon, og det gikk dem vel. Hvorfor? Ja, de kjente Herrens vei og hadde en ballast med seg da de kom til kong Nebukadnesar. Jeg tror det er viktigere enn noen gang med en kristen grunnskole. Den offentlige skolen peker i alle retninger åndelig sett. Tenk å ha en grunnskole der pastoren kan komme og ha morgenandakt. Vi forstår alle at elevtallet må opp for at skolen skal ha en trygg fremtid. Vi må alle gjøre som på Nehemias tid, bygge på muren som et vern mot fiende, samtidig som vi har våpen i hånd. Vi står i en åndskamp og derfor må vi be for skolen, lærere, elever og for styre – sa Åge innledningsvis i møte.

bilde

Rektor var dessverre ikke tilstede, men de av lærere og styremedlemmer som var på møte ble bedt for og takket for den tjenesten de gjør for menigheten

Fra høyre Torill Slotten (styremedlem), Trude Kvarsnes (lærer), Bodhild Bugge Aase (styreleder), Oddbjørn Wårheim (styremedlem), Ingunn Nordmo (styremedlem) og Anna Antonsen (forelder og FAU medlem). Bak Steinar Slotten og Åge Jakobsen fra menigheten. .