Skip to main content

16.06.2013  

bilde

Familiekoret sang for første gang

Søndag hadde det nye familiekoret en liten «førpremiere» når de deltok på møte for første gang. Til høsten starter vi for fullt, og selv om ikke alle kunne komme i dag var det en flott gjeng som fylte plattforma.

bilde

Her dukker det opp flere solister og talent. Vi som har vært på øvelsen vet at menigheten har noe å glede seg til. Her er det Elisabet som synger.

bilde

Leder for familiekoret er Trude Kvarsnes. «Ingen trenger å være flinke til å synge for å bli med i koret. Tanken med familiekoret er at vi kan være sammen som en familie, både store og små. Til høsten starter vi opp igjen og da må de som vil komme og være med» sier hun.

bilde

Før koret sang leste hun «Misjonsbefalingen» (Matt.28,18-20) og sa at hun gledet seg til høsten. Vi ønsker ikke bare stå her på Betania å synge, nei, vi vil ut og misjonere. Vi kan stå i gata nede i sentrum og synge for at folk. Det er så mange fler som trenger å høre Guds ord.

Dere må alle be for dette og at vi som menighet er rede til å ta imot flere mennesker som vil bli frelst og som helt sikkert kommer innom Betania. La det bli ditt bønneemne denne sommeren. Hvis du har fått en bursdagsgave, så ønsker du å pakke den opp med en gang og ikke vente. Slik er det med den gaven du og hver enkelt har fått fra Gud. Pakk gaven opp og la den bli til glede og hjelp for andre mennesker. Jeg har fått en gave fra Gud og jeg har allerede begynt å pakke den opp. Jeg har selv brukt alt for lang tid på å begynne å pakke gaven opp. Jeg er ikke så frimodig, men Jesus har gjort meg mer frimodig. Vær med å be, sa Trude.