Skip to main content

02.06.2013  

bilde
T.v: Halvar Hasseløy foran Containeren. T.h: Åge og Arnt-Johan

En Container full av klær og sko

«Jeg ønsker å takke dere for innsatsen, det er fantastisk bra gjort» sier Halvar Hasseløy, som besøkte Betania søndag. Open Heart hjelper tusener hvert år og de har tre store trailere som går mellom Norge og Ukraina med hjelpesendinger.

bilde

Halvar er en forkynner som vekker både alvoret og lattermusklene. Han utrykte stor takknemlighet for at Fauskes befolkning har bidratt på en slik måte. Folk har også gitt mer enn de skulle og vært så positive til dette tiltaket. Overskuddet fra innsamlingen vi gå til Open Heart hjelpeprogram der de gir hele 4000 barn mat hver dag. De deler ut klær og hjelper hjemløse som ingen andre bryr seg om.

I Jes 58:7 står det: Er det ikke dette at du bryter ditt brød til den som sulter, og lar hjemløse stakkarer komme i hus – når du ser en naken, at du da kler ham… . «Det var dette verset som vekket meg for over 20 år siden» sa Halvar.

bilde

Takk til alle som har bidratt under innsamlingen. Mange har vært med og fylt vaktlistene. Takk til Tollpost som gav oss en god pris på leie av Container og til Saltenposten som har hjulpet oss med å gjøre dette kjent.