Skip to main content

23.05.2013  

bilde
Fra venstre: Synøve og Valter Langø og Harald Bjørknes

Flott å kunne hjelpe

Vi er nå i full gang med innsamlingen av klær og sko som skal hjelpe vanskeligstilte i Ukraina. Også i år stiller mange velvillig opp for å ta i mot sekker som kommer inn. Blant de ivrigste medhjelperne finner vi Synøve, Valter og Harald. De har allerede tatt flere vakter. De er enige om at det er flott å kunne hjelpe på denne måten.

Lagrene er i ferd med å fylles og neste uke er containeren på plass. Det går mange sekker inn i en slik stor container, men vi har som mål å fylle den til randen. Folk er så positive og det er inspirerende å møte så mange takknemlige mennesker som setter pris på at vi gjør dette.

Vi har folk på plass mellom 14.00 – 18.00 på hverdager og 10.00 – 14.00 på lørdag. Ikke vent for lenge, for plutselig er containeren full. Når det skjer er det usikkert om vi kan ta i mot mer i år, sier pastor Steinar Slotten.

Nyheter Fire in the North 2018 Bli med på leir! Bli med på juleverksted! Bønn for Salten Barnevelsignelse Sommer, sol og grilling Skal du konfirmere deg? Vi gratulerer! Innsamling av klær og sko Skal du konfirmere deg?
Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon