Skip to main content

18.02.2013  

bilde

Blodtrykket ble normalt

«Jeg gikk med et trykk på over 200 og var veldig bekymret. Selv etter en tur på sykehuset ble ikke blodtrykket noe bedre. For fjorten dager siden ba de for meg på møte og blodtrykket er i dag normalt» sier Evelyn.

Søndag kveld delte hun denne gleden med menigheten og ønsket å gi Jesus ære og takk for det som hadde skjedd. Den siste tiden har vi skrevet om noe av det som skjer av helbredelser. Vi ber hver uke for ulike behov under møtene våre. Ikke alle opplever et slikt mektig bønnesvar som Evelyn her fikk, men da er det desto viktigere er det å løfte frem det som virkelig skjer.

Guds ord oppfordrer oss til å be for syke

I Jak 5:13-15 står det slik: Lider noen blant dere ondt? La ham be! Er noen glad til sinns? La ham lovsynge! Er noen blant dere syk? La ham kalle til seg menighetens eldste, og de skal be for ham og salve ham med olje i Herrens navn. Og troens bønn skal hjelpe den syke, og Herren skal reise ham opp, og har han gjort synder, skal han få dem tilgitt.

Nyheter Skattefradrag for gaver Bli med på leir! Bli med på juleverksted! Bønn for Salten Barnevelsignelse Sommer, sol og grilling Skal du konfirmere deg? Vi gratulerer! Innsamling av klær og sko Skal du konfirmere deg?
Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon