Skip to main content

09.01.2013  

bilde
Fra venstre: Svein, Eirik, Gjermund og Nikolai

Vi har veldig forventning til møtene

ES-teamet fra Sandvik er klar for møtene i Steigen denne uka. «Når jeg hørte vi skulle til Steigen tente det veldig i meg» sier Eirik, som er lederen for teamet. Tirsdag deltok de på bønnemøte her på Fauske. De var alle enig om at det var veldig spesielt å være på bønnemøte.

«Flott at så mange samles til bønn, og er så med» forteller Eirik «de var så med!». Gjermund er den eneste av gutta som har vært på Betania tidligere. Det var også på et bønnemøte. «Jeg husker det godt» sier han, «Det var full brakke og jeg husker at vi kjente atmosfæren med en gang vi kom inn i lokalet. Det er tre år siden nå, men jeg vet vi snakket om dette bønnemøte lenge etterpå. Det var godt å være her igjen og å kjenne at dere fortsatt har det samme med dere» sier Gjermund.

bilde

Møter i Steigen

Vi snakket med dem rett før de satte kursen mot Steigen. Der skal de ha møter og evangelisere frem til søndag. Da kommer tilbake og blir med på møte her på Fauske. «Du vet..» sier Eirik «dette er noe jeg brenner for! Det er nå 24 år siden jeg ble frelst og kom inn på evangeliesenteret, og den dagen Herren kalte meg til å forkynne fikk jeg ord om at jeg skulle være en røst som roper på øde steder. Derfor har jeg en venting forventning til møtene i Steigen. Vi kjente det var så godt når dere på bønnemøte la hendene på oss og ba for oss».

I dag skal de bruken tiden til å be for stedene i Steigen, og så blir det møter på Leinesfjord kapell torsdag, fredag og lørdag. Møtene blir annonsert der ute.