Skip to main content

30.09.2012  

En av de mest etterspurte kristne sangere i Sverige for tiden besøker nå Norge. Cilla L. Hector er godt kjent fra flere TV programmer blant annet de populære ”Minns du sången” programmene som gikk på svensk TV for en tid siden. Sjelden har kristne programmer samlet så mange seere foran TV-skjermen. Hundretusener i Sverige og svært mange i Norge har sett disse programmene. Cilla deltok også i den store kåringen av ”Århundrets Psalm” i Sverige for en tid siden – sendt på nasjonalt TV.

Repertoaret består av mange kjente og kjære sanger for mennesker i alle aldre. Sammen med Cillas flotte pianospill blir dette en sang og musikkopplevelse som mange vil glede seg over.

IBRA media

I møtet får vi også høre Jan Nestvold som er daglig leder i IBRA Media Norge. IBRA blir av mange betraktet som et av de mest fremgangsrike misjonsframstøt i vår tid. Gjennom radio, TV og internett forkynnes evangeliet i 110 land på over 90 språk. Man regner med å ha en fast lytterskare på om lag 100 millioner mennesker.

I over 50 år har IBRAs sendinger vunnet millioner av mennesker over hele verden. Nå er dørene vidåpne mange steder og nye utfordringer venter. Dette gjelder særlig arbeidet mot unådde folkeslag. Det vil bli mulighet for å gi en gave til dette arbeidet.