Skip to main content

28.05.2012  

bilde

Herlig pinsestevne

Arnøybrødrene slo an tonen under årets pinsestevne. I år var det lokale krefter fra omliggende menigheter som deltok, og et fullsatt Betania visste å sette pris på både sang og vitnesbyrd.

bilde

Mona Remman fikk latteren til å runge da hun tok på seg "pinselua" si og viste hvordan ildtunger ser ut. Pinsens budskap fikk sin naturlige plass i forkynnelsen og i vitnesbyrdene under stevnet. Vi fikk høre Både Mona og forstander Lars Gunnar Pahlm tale til rik velsignelse. Ellers var det mye sang og vitnesbyrd. Mellom møtene ble det servert lapskaus, kaker og kaffe.

bilde

Elisabeth vitnet om at hun hadde blitt helbredet under møtet for fjorten dager siden. (Dette kan du lese om i egen artikkel). Det ble et sterkt vitnesbyrd som grep mange, og som ikke minst var til stor oppmuntring. Flere søkte Gud i møtene og vi har en stor Gud som har omsorg for oss.

bilde

Agape deltok også under stevne. Forsamlingen lot seg både imponere og gripe av sang og vitnesbyrd fra ungdommene.

bilde

Nye ønsket velkommen til menigheten

Under pinsestevne hadde vi gleden av å ønske Olga, Svein Olav og Aud-Elisabeth Sivertsen velkommen til menigheten. De har flyttet til Steigen for ett år siden. De har tidligere stått i Betesda Tverrelvdalen, i Alta. Vi ønsker dem Guds rike velsignelse og gleder oss over at de ønsker å være en del av vårt fellesskap.