Skip to main content

14.05.2012  

bilde

Frelsesmøte!

Søndag hadde vi besøk av vennene i fra Steigen Omsorgshjem. Sammen med evangelist Steinar Svendsen vitnet de og sang. Det ble også et frelsesmøte.

Nå er det en ny tid...

Det største av alt er å få oppleve at mennesker gir sitt liv til Jesus. Vi tror at det kommer en ny tid over landet, og at det skal begynne her i nord. Derfor ber vi om at 2012 skal bli et gjennombruddsår.

bilde

Idar var tidligere bestyrer ved Tuva Evangeliesenter her på Fauske. Da dette ble nedlagt startet han og kona opp Steigen Omsorgshjem, som er et hjem for tidligere rusmisbrukere.

bilde

Steinar Svendsen var også med denne gangen. Han har besøkt menigheten tidligere også, og sa han synes det var godt å være tilbake å se at menigheten vokser. Han vitnet frimodig om at vårt land trenger en ny berøring av Den Hellige Ånds kraft. Når Herren får berøre oss vil ting begynne å skje i våre liv og i våre omgivelser.

I ettermøtet var det flere som søkte Gud og størst av alt var at en mann ble frelst. Men det var også de som fikk erfare Åndens kraft på en mektig måte.