Skip to main content

20.06.2011  

bilde

Nytt kapittel for Heidi og barna

Søndag var det siste møte for Heidi og Elias på Betania. Om en uke flytter de til Tustna, like nord for Kristiansund.Etter ti år på Fauske er det ikke bare enkelt å skulle ta farvel.

"Vi kommer til å savne menigheten. For oss har Betaina vært vår familie, og det er ikke tull", sier Heidi. Hun kommer opprinnelig fra Kirkenes, i Øst-Finnmark. I dag bor hele hennes familie på nordmøre, i den lille bygda Tustna. "Ettersom jeg er alene med barna følte jeg det var vikitig å komme nærmere mine egne. Det blir godt for både Simen og Elias og kunne få være sammen med bestemor og bestefar. I forhold til at jeg må jobbe er det godt å ha sine nærmeste rundt seg. Men det er ikke lett å dra fra dere her på Fauske." sier hun videre.

bilde

Mamma Annelise har kommet nordover for å hjelpe med flyttingen. "Vi gleder oss sånn til å få de nærmere", sier hun, "Det har vært et savn at de har vært så langt vekke". For Elias blir det også en stor overgang. Han har vært så trofast på søndagsskolen og trivdes kjempegodt på Nordlys. Men sier at han har fått et flott brev fra den nye klassen sin, der alle i 2. klasse har skrevet litt hver og ønsket ham velkommen. Søndag takket Torill både Heidi og Elias for tiden de har vært i menigheten, og spesielt fra Søndagsskolen der Heidi har vært leder.

Pastor Steinar sa at selv om man avslutter et kapittel i livet, og begynner på et nytt, vil minnene og gledene for alltid stå der. Både Elias og Heidi fikk en liten gave, og menigheten ba deretter for dem. Vi kommer til å savne de alle tre (Simen var ikke tilstede, se avslutningen for Expect). "Dere må huske å be for oss", sier Heidi alvorlig. "Det er ikke noen menighet der vi nå skal bo, men vi tenker å starte med husmøter". Vi ønsker dem Guds rike velsignelse på turen, så vil vi be om at de som familie vil trives og ha det godt på sin nye hjemplass.