Skip to main content

08.05.2011  

bilde

Tok i mot Jesus!

Cintia stråler etter at hun tok i mot Jesus på møtet søndag kveld. “Jesus begynte å kalle på meg for fjorten dager siden, og i kveld var det vanskelig å sitte i ro. Jeg satt bare og ventet på at jeg kunne gå frem.” sier Cintia. Hun er fra Brasil, og bor for tiden sammen med sin mann hjemme hos Gilmar og Giani.

Giani kan fortelle at hennes mor er pinsevenn og har bedt mye for henne. “Jeg har vært på møte tidligere også og sammen med mine venner husker jeg at jeg rakte opp handa når de spurte om noen ville bli frelst. Men i dag var det annerledes, jeg kjente en veldig glede da vi ba sammen” sier hun og smiler.

Som menighet er det godt å oppleve at mennesker blir frelst. Denne kvelden satt det flere nyfrelste i salen, og Herren berørte flere på dette møtet.

Nyheter Bli med på juleverksted! Bønn for Salten Barnevelsignelse Sommer, sol og grilling Skal du konfirmere deg? Vi gratulerer! Innsamling av klær og sko Skal du konfirmere deg? Siste skoleår for Nordlys – Fauske friskole Podcast: Vitnesbyrd
Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon