Skip to main content

17.03.2011  

Misjonærparet Eva og Geirr Standal

Den første helgen i april hadde menigheten besøk av misjonærparet Eva og Geirr Standal. Som misjonærbarn er Geirr født og oppvokst i Brasil. Under deres besøk hos oss skal vi også ha egne møter rettet mot brasilianere i vår region.

Geirr er født i Manaus, som ligger ved Amazonasfloden nord i Brasil. Han er sønn av misjonærene May-Lise og Gunnar Standal som har plantet en rekke menigheter i dette enorme landet. I ungdomsårene vokste kallet frem, og han reiste til Norge hvor han tok sin pastorutdannelse på Ansgar. For 10 år siden reiste han ut som misjonær og han overtok etterhvert ansvaret for et voksende menighetsarbeid i byen Recife.

Sin kone Eva traff han under et opphold i Norge. De giftet seg og har siden stått sammen i tjenesten. Geirr er en dyktig forkynner og har hatt pastoransvar for en menighet med hele fem utposter. Menigheten har også startet eget bibelseminar hvor de utdanner pastorer.

Under besøket hos oss blir det møter torsdag og søndag hvor alle er hjertelig velkommen. Ellers vil vi ha et eget opplegg rettet mot brasilianere og portugisk/spansk talende i vår region. Vi er så heldig at vi har ekteparet Giani og Gilmar Borges som selv har kommet fra Brasil. De vet hvor vanskelig det kan være å komme til et nytt land. Dette blir derfor forhåpentligvis starten på et fruktbart arbeid der målet er å få integrert denne målgruppen i menighet vår.