Skip to main content

14.03.2011  

Expect trenger trommesett!

Expect har som mål å få i gang et band, eller en musikk gruppe som kan spille på møtene. Vi har de som ønsker å være med på piano, gitar, bass og ikke minst, vi har trommis! Men vi trenger digitale trommer. Ungdommen er i gang med å samle inn penger. Her selger Tobias såpe etter møte.

bilde

På Kafeen etter møtet sist søndag stod ungdommen og solgte vafler også. Hvem kan stå i mot nystekte vafler? De solgte for over 800 kr på en kveld, og det er en kjempeflott start.

Expect ble startet opp sist høst og samles hver fredag på Betania. det har vært en stabil gjeng som har deltatt her. Vi har også hatt leir på Jakobsbakken, bowlingkvelder, filmkveld og "hjemme hos" kvelder i løpet av året.

Utvid våre grenser!

Det er vårt motto for 2011, og nå kjenner vi tiden er moden for å gå nye skritt. Når vi får musikerne på plass skal vi ut å synge og spille. Vi skal til Steigen for å delta på utspostmøte blant annet. Men først må vi få samlet inn nok penger til et trommesett. Ønsker du å hjelpe de unge med dette kan du bare bruke menighetens kontonr. og merke dette med "Expect".