Skip to main content

26.02.2011  

Takk for all forbønn og støtte

Helt siden Elin Therese Slotten reiste til Hong Kong som korttidsmisjonær høsten 2009 har menigheten støttet henne økonomisk. Dessverre fikk hun en alvorlig virusinfeksjon og kom syk hjem i mai 2010. Nå ønsker hun å takke menigheten for all støtte og fobønn.

Kjære menighet
Som dere vet har dette vært et utfordrende år for meg. Nå har jeg vært syk i 11 måneder. Men all takk til Gud, han har vært trofast og god mot meg. Jeg blir stadig bedre, selv om jeg selv synes det kan gå veldig sent fremover.

Jeg har aldri følt meg så elsket og beskyttet av Jesus, som jeg gjør nå. Har heller aldri kjent hans nærhet og omsorg så sterk som nå. I denne perioden har jeg fått oppleve så mange sterke og fantastiske ting med Gud. Til tross for at dette har dette vært den mest smertefulle og vanskeligste tiden jeg har måtte gå i gjennom noen gang.

Det er akkurat som at Gud har satt meg til side for å forme og danne meg mer lik han. I tiden før jeg ble syk ba jeg mye om nettopp dette. Jeg ba om at Gud måtte vise meg hvem han virkelig er. Ikke først og fremst gjennom mennesker eller taler, bøker osv., men på et personlig plan. Igjennom året har jeg fått en mye sterkere, dypere kjærlighet og nærhet til Gud. Jeg elsker Jesus så høyt og denne kjærligheten øker bare dag for dag.

Jeg føler meg så velsignet, spesielt av dere som menighet og som enkeltpersoner. Jeg er så takknemlig for deres støtte i bønn, noe som er alfa og omega i en kamp som denne. Men også for deres økonomiske støtte. Ettersom jeg var i utlandet før jeg ble syk har jeg ikke hatt rett til sykepenger i Norge. Så deres støtte har vært kjærkommen på alle måter. Jeg ber ofte om at Gud må velsigne hver enkelt av dere rikelig igjen, og det vet jeg han gjør. Det har vært så spennende å følge med på utviklingen i menigheten. Selv om jeg ikke har kunne vært til stede, så gleder det meg slik å se hva Gud gjør i blant dere. Gud velsigne dere alle.

Hilsen Elin Therese Slotten