Skip to main content

29.11.2010  

Tro på nåden!

Søndag talte Mary Felde inspirert om at Gud har gode nyheter for Fauske. "Guds nåde gir deg mer enn du har tro for". Det nytter ikke å forsøke å tro på sin egen tro, nei, vi må tro evangeliet. Det er gode nyheter for Fauske, sa hun blant annet. Sammen med vår "egen" Monica Holand ble det et herlig møte.

Det var mye å glede seg over denne kvelden. Spesielt inspirerende var det å se så mange unge på møte. De deltok også med sang. Mary har det seneste tiåret vært misjonær, først på Filippinene og den senere tiden i Kenya. Hun er helnorsk, selv om navnet kan minne om noe annet. Hun kommer fra et sted som heter Felde på Vestlandet. Hun forteller at det er tre slekter som har tatt navnet Felde, mens noen bruker "Fjelde". Før hun reiste ut som misjonær var hun tilknyttet OKS og bibelskolen der.

bilde

Monica Holand er Fauskejente, men har bodd i Oslo siden ungdomsårene. Hun vitnet frisk og så tilbake med takknemlighet på den tiden hun hadde i menigheten her.

Nyheter Vi gratulerer! Innsamling av klær og sko Skal du konfirmere deg? Vi planlegger ny Israelstur Fellesskapshelga i Arjeplog 2017 Siste skoleår for Nordlys – Fauske friskole Podcast: Vitnesbyrd Besøk av Eva og Geirr Standal Vipps så har du gitt! Himmelske toner fra Russland!
Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon