Skip to main content

04.10.2010 | av Steinar Slotten  

Tur til Israel

25. juni - 6. juli 2011
Vi planlegger en menighetstur til Israel neste sommer. Her blir det en rundreise hvor du får med deg de kjente stedene fra Bibelen. Samtidig satser vi på at dette skal være en ferietur med tid til bading og avslapping ved Middelhavets strender. Derfor passer denne turen for hele familien. Nå har du sjansen til å få bli med på tidenes ferie!

Reiseoperatør er Sabra/Fokus Reiser. De er den største og mest erfarne turoperatøren på pilgrimsreiser i Norge. Jeg har hatt gleden av å hatt et godt samarbeide med dem igjennom mange år. Vi tror at sommerferien kan være et godt tidspunkt for en slik tur. Flere, både her på Fauske og i Bodø har etterspurt en tur til Israel.

bilde

Et av stedene vi skal besøke heter Sakne. Det må være det nærmeste paradis du kommer her på jord. Her ser vi Torill koser seg i skjønne omgivelser. Det blir viktig for oss å sørge for å besøke steder hvor vi også kan bade og nyte varmen. Kan du tenke deg en bedre kombinasjon?

Programmet er snart klart. Vi starter med noen dager i Natanya, ved Middelhavet, for å bade og nyte varme og sol. Deretter blir det en rundreise i Israel.

På grunn av sommerferien er det viktig at vi så fort som mulig får en pekepinn på hvor mange flyseter vi trenger fra Bodø. Derfor ville det vært til stor hjelp om de som er interessert i turen tar kontakt.

For mer informasjon

Send en melding til meg her eller ring 90781581