Skip to main content

23.09.2010  

Bønn for syke

Mange henvender seg til menigheten for å få forbønn. Spesielt gjelder dette ønske om å få en salveduk. På møte, hvor dette bilde er tatt, ba vi for hele elleve salveduker. Først salvet pastoren alle dukene og så dannet vi mindre bønnegrupper hvor alle blir bedt inderlig for. Kjenner vi navnet på mottakeren blir dette skrevet på salveduken, slik at bønnen blir personlig rettet. Denne uken har vi mottatt flere tilbakemeldinger om helbredelser og om at mennesker har fått hjelp.

Bønnesvar

En kvinne som ble bedt for på søndag kom tilbake på bønnemøte og fortalte at hun kjente umiddelbart at noe skjedde da hun begynte å bære salveduken. Så godt hadde hun ikke sovet på lenge. En annen kvinne i menigheten som har vært syk i lengre tid kjente også at noe skjedde etter at hun fikk salveduken. Hun kom nettopp hjem fra utredning i Tromsø og venter på operasjon. Dagen etter at hun fikk salveduken hadde matlysten kommet tilbake og hun hadde begynt å stelle i huset.

Vi har også tidligere skrevet en artikkel om dette. I den artikkelen forklares det litt hva bibelen sier om dette å salve og be for syke. Dette kan du lese mer om [her].