Skip to main content

21.09.2010 | av Steinar Slotten  

Bønn og fastedager

27. - 30. september blir det bønn og fastedager i menigheten. Helt siden nyttår har vi hatt bønnemøter tre kvelder i uka. Vi takker Herren for alt som har skjedd hittil, men vi vet det er større ting i vente. Faste er et mektig våpen, og vi vil innvie oss og søke Herren for landsdelen vår. I denne forbindelsen har jeg laget et lite studiehefte som forklarer hva faste er og hvordan man kan faste. Hefte blir å få på Betania. Vi samles til bønn mandag - onsdag, og torsdag blir det bønnenatt. Der skal vi...

...lage et stort kart som vi legger på gulvet. På den måten kan vi gå på kartet og be for de ulike stedene. Det blir lovsang og felles bønn, men også tid til stillhet og bønn. Vi setter opp ulike "bønnestasjoner" i lokalet hvor man kan be for konkrete ting. Det blir også lagt ut en egen bønneliste der hver enkelt kan skrive opp sine bønnebegjær og behov.

Vi håper at så mange som mulig setter av disse dagene og blir med. Bønnemøtene er åpen for alt Guds folk som vil være med. Lurer du på noe så ta kontakt med Steinar.