Skip to main content

10.06.2010 | av Steinar Slotten  

Evangeliesenteret overtar?

(10.06.2010) Korsets Seier skriver at Sandviks framtid ble behandlet under helgens Årsmøtekonferanse. Her kom det frem ulike alternativer som alle ville føre til at andre overtok lisensen for drift av folkehøyskolen. I innspurten kom Evangeliesenteret med et forslag om at de tar over både stedet og lisensen. Dette ble møtt med stor positivitet og massiv støtte.

bilde

"Vi i Evangeliesenteret driver skoler som er fulle både på Varna, der vi har bibelskole, og Østerbo, der vi har en videregående skole. Vi ser for oss å drive Sandvik på samme måte, med tradisjonell evangeliesenter-virksomhet parallelt med folkehøy­skoledrift. Hvis denne løsningen blir en realitet, vil vi flytte Evangeliesenteret i Finnmark ned til Sandvik, en operasjon som kan skje raskt." sier Frank Henning Holm til KS. (bilde:k-s.no)

Holm skal ha et møte med styreleder i Sandvik, Morgan Kalleberg, på lørdag for å diskutere hvordan løsningen kan se ut. Videre vil dette behandles i de respektive styrene i Evangeliesenteret og Sandvik. Prosessen vil altså ta litt tid, men vi er veldig interessert i Sandvik, sier Holm.

Endelig vedtak vil bli gjort under ekstraordinært årsmøte under Act-festivalen i sommer.

Kilde: k-s.no (http://www.k-s.no/artikkelside/article/17916)