Skip to main content

01.04.2010  

Shabbat shalom!

Endelig har jeg funnet en PC som fungerer. Jeg hadde ikke med selv og har brukt en gammel sak på et nabohotell. Nå er jeg på Beit Scandinavia, og her funker det. Her jobber 4 danske fra Aalborg. Dette er rett ved Middelhavet, så etterpå blir det litt vassing på stranda!! Kan godt bade også, men tok ikke med badedrakten i dag.

Tidligere i dag var vi (Mari Lise, som er voluntør sammen med meg på sjømannskirka) å møte med messiastroende jøder, kristne arabere og utlendinger på Eliahu. Det var en levende menighet med barn og unge og folk i alle aldre. Unge lovsangere med strenge-, og rytmeinstrument, piano og fiolin. Alt var på hebraisk med arabisk, russisk og engelsk i tillegg på skjermen. Alt var også oversatt på øret til engelsk. Pastoren var arabisk med norsk kone. Et veldig fint fellesskap.

Dessuten har vi møtt og besøkt noen andre naboer ved sjømannskirka. De er amerikanere fra Operation Mobilisation. Noen der er med i menigheten til Peter Tsukihara på Karmelfjellet. Dit har vi tenkt oss neste sabbat. Hadde "tilfeldigvis" med meg en bok skrevet av ham og ser fram til å være med der også. Ellers har vi det veldig godt i sjømannskirka med Gro og Bruno Wenske. Vi lager frokost, middag og kvelds, steller hus og hage pluss at vi mater katten!

Det mest interessante er å være med på turer, bl.a. til bosettinger i Samaria og til jøder som ble drevet ut av Gush Gatif i Gaza. I går var vi faktisk også innom den katolske erkebiskopen i Galilea som bor like ved oss. Det var en blandet opplevelse...

Ønsker dere alle en velsignet påske, og shabbat shalom!. Dere må gjerne ringe til kirka 00972 48 52 14 22
Klem fra Bodhild