Skip to main content

23.02.2018  

bilde

Fire in the North 2018

Årets konferanse vil ha et spesielt fokus på Guds farshjerte. Vi ønsker at alle skal få erfare Gud som en kjærlig og omsorgsfull far. Bibelen sier Den Hellige Ånd vil hjelpe oss inn i en relasjon til Gud, som hans barn, slik at vi kan si Abba, Far; «pappa!».

bilde

Farskjærlighet er et grunnleggende behov som alle mennesker behøver å bli møtt på, uansett alder. «Vi tror du vil bli berørt og utfordret denne helgen», sier Elin Therese Slotten. Hun er en av initiativtakerne til denne konferansen. Det vil bli en helg med lovsang, og med spennende åndsfylte talere. Guds menn og kvinner som vil veilede deg inn i et dypere og rikere Gudsliv.

Her blir det ulike seminarer rundt årets hovedtema, men også et eget seminar om evangelisering. Det blir også anledning til forbønn og personlig veiledning. Lørdag blir det evangelisering. Her er det mulig å gå sammen med en egen mentor. Kveldsmøtene vil åpne for alle
Du melder deg på via Checkin på nettet:

 • PÅMELDING CHECKIN

 • bilde

  Hovedtalere

  Kenneth Elder, USA, var til stor velsignelse under fjorårets konferanse. Før han i det hele tatt hadde hørt om Fauske hadde han fått en profeti om at han skulle dra til det kalde nord og «put fire to the ice» (smelte ned isen). Derfor opplever han at denne konferansen er svar på Guds tiltale. I fjor brukte Herren ham på en mektig måte, og mange kunne vitne om at en ny brann ble tent i deres indre.

  bilde

  Rodney W Burton er fra Belfast i Nord-Irland. Han er en profetisk låtskriver og lovsangsleder. Også han var med i fjor. Han løftet forsamlingen inn i Guds nærhet, samtidig var han til stor inspirasjon for våre egne lovsangere.

  Linn-Cathrine Berg er fra Verdal/Levanger og leder lovsangen under Encounter Festivalen i Levanger. I tillegg leder hun lovsang på bønnekonferansene som arrangeres på Bønnesenteret. Hun tror fullt ut at i Guds nærvær blir mennesker satt i frihet og der skjer det mirakler. Hun tror også at i lovprisning og tilbedelse kan mennesker finne sin sanne identitet som Guds sønn eller datter.

  bilde

  Andreas og Tonje Fjellvang. De står nå som pastorpar i Familiekirken i Mo i Rana. Andreas har vært leder for Nordic School of Mission, som er en del av Bønnesenteret i Levanger. Vi gleder oss over at de blir med oss i år.

  bilde

  Nathan Osnes er fra Ulsteinvik. Til tross for sin unge alder er han engasjert i misjons- og evangeliseringsarbeid i både Norge, Europa og i Asia. Etter å ha fullført bibelskole i USA reiser han til ulike land gjennom sin egen organisasjon. Selv om han reiser mye har han sin faste adresse i Bergen og den lokale pinsemenigheten Tabernaklet. På Filippinene har tusener blitt frelst og helbredet gjennom hans arbeid i fengsler, skoler og gjennom ulike kampanjer. Under konferansen vil han ha et eget seminar om evangelisering.