Skip to main content

01.05.2017  

bilde

Fellesskapshelga i Arjeplog 2017

Vi ser frem til høstens fellesskapshelg på Lyktan hotell i Arjeplog. Det er bare å glede seg, for i år blir Dennis Greenidge med som hovedtaler. Han er pastor i Worldwide Mission Fellowship i London, men reiser rundt i hele verden og han er en fantastisk Guds mann med et sterkt budskap.

Pastor Dennis har et helt spesielt hjerte for Norge, og er mye brukt på ulike konferanser og aksjoner. Vår pastor Steinar har kjent Dennis i over 25 år og det er bakgrunn av denne relasjonen Dennis nå blir med oss denne helgen. «Pastor Dennis har betydd mye for meg personlig og før jeg flyttet nordover hadde vi mye tettere kontakt. Jeg er veldig takknemlig for hans vennskap og den sterke tjenesten han har» forteller Steinar. Han kan også fortelle at vi som menighet vil se mer av Dennis i tiden som kommer.

PÅMELDING Påmeldingsliste i Betania eller kontakt Steinar direkte på 90781581. Menigheten, og de som har vært med tidligere, får anledning til å melde seg på før vi åpner for andre.

Pris inkl. full pensjon og hotell

 • Voksne 1400
 • Ungdom 800
 • Barn (2 - 12 år) 400


 • Depositum på kr 200 pr voksen og ungdom betales til Konto 4750 33 45400 eller på Vipps (83605 - Betania Fauske) innen 1. august
  Husk å mrk med navn!

  Påmelding
  NB! Husk å skrive inn e-post dersom du ønsker tilbakemelding på registrering.


  Se reportasje fra fjorårets tur:

 • For en fantastisk helg!
 • Nyheter Barnevelsignelse Sommer, sol og grilling Sommerstevne Skal du konfirmere deg? Vi gratulerer! Innsamling av klær og sko Skal du konfirmere deg? Vi planlegger ny Israelstur Fellesskapshelga i Arjeplog 2017
  Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon