Skip to main content

11.02.2017  

bilde

Besøk av Eva og Geirr Standal

2. – 5. mars vil Geirr Standal undervise om frigjørelsen i Kristus. Han vil berøre som; Hva sier Bibelen om synd, arveskyld og arvesynd? «Det er viktig å være klar over at ditt syn på synden påvirker også ditt syn på forsoningen», sier Geirr. Her vil du få en grundig undervisning som du ikke bør gå glipp av.

Sammen med sin kone Eva og lille David arbeider han som misjonær ut i fra byen Recife, nordøst i Brasil. Geirr er selv misjonærbarn og hans foreldre har plantet flere menigheter i Brasil. Geirr og Eva reiste ut sammen første gang i 2002. I dag er de opptatt av nyplanting og evangelisering, etter at de i mange år stod som pastorpar i Recife. Dette året er de hjemme i Norge og står som pastorpar i Misjonshuset Moss.

Vi gleder oss til å treffe dem igjen ettersom det nå er seks år siden sist de besøkte menigheten. Det blir undervisning torsdag, fredag og søndag. Lørdag blir det en spesiell samling for brasilianere på portugisisk. Få med deg denne undervisningen, fra en forkynner som evner å se norsk kristenhet utenfra.