Skip to main content

09.11.2015  

bilde

ES-teamet med sterke vitnesbyrd

Det er alltid spesielt når mennesker kommer med sitt personlige vitnesbyrd, ting de selv har opplevd. Ekstra sterkt blir det å høre når det kommer fra personer som bokstavelig talt har stått med ett bein i døden. Ikke bare høre om, men også få se hva Jesus har gjort i deres liv.

bilde

Dennis

Dennis vitnet sterkt om hva Jesus har gjort i hans liv. «Hadde jeg møtte meg selv for ni måneder siden hadde jeg gått en stor omvei. Jeg var sint og aggressiv, jeg hadde det vondt» forteller han. Her kan du høre han selv fortelle.

PODCAST:

bilde

Roger ville døpe seg

Roger har ikke vært frelst så lenge, men han har fått et nytt liv. Derfor var det viktig for ham å bli døpt. Søndag gikk han i dåpens «grav» for å proklamere for alle at hans gamle liv var begravd med Jesus «ved dåpen til døden» og oppreist for leve sitt liv for Jesus.

De startet sitt besøk torsdags kveld og de har også vært på møte i Steigen og på Tverlandet, før de avsluttet sin lille turne på Betania søndags formiddag.

bilde

Trond Andersson

Her talt teamets leder Trond Andersson så inspirerende om at Jesus alltid svarte når folk spurte hvem han var. 23 ganger i det nye testamentet står det at Jesus svarte med å si; «Jeg er…»

Sandvik Folkehøgskole

Vi er takknemlig for at vi har et tilbud for rusavhengige her i vårt distrikt. ES-teamet har base på Sandvik, ved Mosjøen, og her har de ulike tilbud. Ta gjerne kontakt om du ønsker å vite mer om Sandvik eller Evangeliesenterets arbeid.