Skip to main content

25.10.2015  

bilde

LED Nordland samlet fulle hus

Årets regionale konferanse, for ledere innen pinsebevegelsen, samlet rekordmange fra hele fylket. Her var både hovedledere, ungdomsledere og barneledere samlet til fellessamlinger og egne streams. Øystein Gjerme var årets hovedtaler og han formidlet viktige tema på en positiv, men også utfordrende måte.

bilde

Tema var å gjøre Jesus synlig i kjærlighet og kraft. Her fikk forsamlingen høre et tydelig budskap om hva sann etterfølgelse av Jesus innebærer. Han står selv som pastor i Bergen og ser at menigheten stadig vokser. Han er opptatt av vi som ledere og forkynnere må ha en klar forståelse av hvem vi snakker til når vi møter mennesker anno 2015. Dette er en helt annen virkelighet enn den forrige generasjon møtte.

Sammen med lokale forkynnere fra vårt eget fylke ble vi alle utfordret, men også trøstet og oppmuntret. Vi tror mange dro hjem til sin menighet med ny giv og tanker som vil gi frukter i tiden som kommer. Fra vår egen menighet var vi 7 stykker som deltok, både hovedledere, ungdomsledere og barneledere. Neste år blir konferansen i Betel Mosjøen, omtrent på samme tid.