Skip to main content

11.03.2015 | av Tormod J. Karlsen  

bilde

Møter med Pr. Wellington Santos fra Brasil

22. – 24. mars får vi besøk av Pr. Wellington Santos. Han reiser i dag som forkynner innen pinsebevegelsen «Assembleia de Deus». Etter et radikalt møte med Jesus har han viet hele sitt liv til å forkynne evangeliet. Han kommer i fra samme by som flere brasilianere i menigheten vår og han er i dag en ettertraktet forkynner.

Men livet har ikke alltid vært like enkelt for ham. Han forteller at selv om han kom fra et godt hjem kom han tidlig bort i narkotika. Redningen for ham ble Jesus og et opphold på Metamorfose, som er drevet av Sonja Borges som besøkte vår menighet i fjor. Her fikk han et radikalt møte med Jesus. I dag er han gift med Kelia Darius og har en datter som heter Julia Santana Silva. Han har også bachelor i teologi.

bilde

Han kommer rett fra en konferanse i London, og ettersom vi har flere brasilianere som kjenner ham fra før ønsker han å besøke oss her nord. Flere i menigheten kommer i fra samme byen Goiânia, som ligger ca 20 mil fra Brasilia. Byen er hovedstad i delstaten Goiás i sentral-vestregionen av Brasil og den har 1,2 millioner innbyggere. Det er her Sonja Borges driver senteret Metamorfose.

«Siden jeg tok i mot Jesus har jeg viet livet mitt til å forkynne evangeliet om Jesus, han som makter å frelse mennesker fortapelse og håpløshet. Han som helbreder og som gjør tegn og under» sier han.

Nyheter Fire in the North 2018 Skattefradrag for gaver Bli med på leir! Bli med på juleverksted! Bønn for Salten Barnevelsignelse Sommer, sol og grilling Skal du konfirmere deg? Vi gratulerer! Innsamling av klær og sko
Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon