Skip to main content

11.03.2015 | av Tormod J. Karlsen  

bilde

Møter med Pr. Wellington Santos fra Brasil

22. – 24. mars får vi besøk av Pr. Wellington Santos. Han reiser i dag som forkynner innen pinsebevegelsen «Assembleia de Deus». Etter et radikalt møte med Jesus har han viet hele sitt liv til å forkynne evangeliet. Han kommer i fra samme by som flere brasilianere i menigheten vår og han er i dag en ettertraktet forkynner.

Men livet har ikke alltid vært like enkelt for ham. Han forteller at selv om han kom fra et godt hjem kom han tidlig bort i narkotika. Redningen for ham ble Jesus og et opphold på Metamorfose, som er drevet av Sonja Borges som besøkte vår menighet i fjor. Her fikk han et radikalt møte med Jesus. I dag er han gift med Kelia Darius og har en datter som heter Julia Santana Silva. Han har også bachelor i teologi.

bilde

Han kommer rett fra en konferanse i London, og ettersom vi har flere brasilianere som kjenner ham fra før ønsker han å besøke oss her nord. Flere i menigheten kommer i fra samme byen Goiânia, som ligger ca 20 mil fra Brasilia. Byen er hovedstad i delstaten Goiás i sentral-vestregionen av Brasil og den har 1,2 millioner innbyggere. Det er her Sonja Borges driver senteret Metamorfose.

«Siden jeg tok i mot Jesus har jeg viet livet mitt til å forkynne evangeliet om Jesus, han som makter å frelse mennesker fortapelse og håpløshet. Han som helbreder og som gjør tegn og under» sier han.