19.01.2014  

bilde

Gleder meg til bønnemøtene

«Jeg ser frem til hver kveld det er bønnemøte» sier Erling. «Denne bønneaksjonen har gitt meg veldig mye. Bønnemanualen er veldig konkret og spesielt dette med et hellig liv har arbeidet i meg».

Erling er en travel kar med mange jern i ilden, men nå har kommet kveld etter kveld. «Det har vært godt å sette av denne tiden og gått til side sammen med Jesus. Jeg har merket at det har gjort godt. Det har også vært sterkt å få være med å be for alle de bønneemnene som er kommet. Men først av alt ber jeg om at dette skal bli en tid som går på dypet for min egen del» sier han. «Møtet i kveld var også veldig spesielt for meg. Det er flott å se hvordan Gud arbeider»

bilde

Anny er også trofast med, og hun gleder seg over det som skjer. «For meg har dette gitt en ny giv. Jeg synes det har blitt så godt å lese i Bibelen», sier hun.

En ting er sikkert, vi merker allerede at bønnemøtene og fasten setter sine spor i menigheten. Vi tror at disse 21 dagene vil prege menighetene igjennom hele 2014.

Intervjuer Gledelig å se fremgangen på Fauske Kjente meg hjemme her «Kreften er borte, Jesus har helbredet meg» Føler meg så velsigna Ble frelst og døpt under Israelsturen Eirik – bønnesvaret fra Hallingdal Naboen som ble frelst Gleder meg til bønnemøtene Åndsdåpen gjorde meg mer frimodig Jesus ble redningen for meg!
Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon