17.01.2011  

Det gjelder å bruke det du har!

Eirin Kvarsnes er stadig på farten med gitar og sangbok. I morgen skal hun være med å synge i en begravelse. "Det gjelder å bruke det du har" sier hun etterfulgt av en smittende latter.

Hun synes at det er viktig å være aktiv i Guds rike. En gang i måneden er hun med på utpostmøte i Steigen og her på Betania er hun med i musikken og leder av og til et møte. "Det er farlig å bli sittende for lenge, da faller du lett tilbake og blir sittende uvirksom. Jeg har selv opplevd hvordan du kan komme helt ut av det", sier Eirin videre.

Helt siden hun ble frelst har hun kjent glede ved å være med. "Jeg husker tilbake til den tiden da jeg ble frelst, det gikk ikke lang tid før vi hadde dannet en liten gruppe som reiste rundt og holdt møter. Vi sang og spilte, ja, vi brukte det vi hadde!", sier hun begeistret.

Eirin er fortsatt aktiv og hun sier ikke nei når det er andakt på et sykehjem eller noen som trenger hjelp. "Jeg brenner for å få folk i gang, det er en slik velsignelse å få være med. Jeg er ikke skapt til å sitte bare for meg selv. Den som gir han får, slik står det skrevet og slik er det".

Hun forteller ivrig om at hun brenner for at mangfoldet skal komme sterkere frem. "Alle har vi noe som er viktig i den store sammenhengen. Det åndelige livet er innrettet slik at den som får mest er den som gir mest. Så min oppfordring er at du som leser dette skal komme deg opp av godstolen og la Herren få bruke deg. Det er bare å ta kontakt med meg om du har lyst til å være med. Jeg er stadig på farten", sier Eirin.

Intervjuer Gledelig å se fremgangen på Fauske Kjente meg hjemme her «Kreften er borte, Jesus har helbredet meg» Føler meg så velsigna Ble frelst og døpt under Israelsturen Eirik – bønnesvaret fra Hallingdal Naboen som ble frelst Gleder meg til bønnemøtene Åndsdåpen gjorde meg mer frimodig Jesus ble redningen for meg!
Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon