22.06.2010 | av Steinar Slotten  

Jeg kjenner på en intens glede og takknemlighet

"Takknemlighet over å se at det arbeidet vi har drømt om kan fullføres. Glede over at Nordlys gjennom dette styrkes." sier Tommy Andreassen. Ordene faller etter at fusjonsavtalen mellom Salten Bibelsenter og Betania er undertegnet.

Han har i flere år stått som leder i Salten Bibelsenter og har hatt et hjerte for at Guds sak skal seire og få fremgang på Fauske. Han har også hatt et engasjement for å knytte bånd mellom menighetene i distriktet. Selv om dette først og fremst er en gledens dag og takkens dag kan man ikke legge skjul på at det også har vært en krevende følelsesmessig prosess.

Som kommunelege og småbarnspappa har det vært krevende å få tiden til å strekke til. Men Tommy er en gladgutt som alltid har et smil på lur. I denne prosessen har han også måttet tåle kritikk. "I en slik prosess vil det alltid være mye frustrasjon" - sier han, "Endring skaper usikkerhet og jeg har derfor tatt personlig kontakt med de fleste av medlemmene. Akkurat nå kjenner jeg en lettelse over at vi har kommet i mål og at de områdene vi har brent for i menigheten blir ført videre".

bilde

På flyttefot

Det er travle dager for ham, Susan og barna. I juli flytter de til Hamar-distriktet der han skal ta spesialiseringen sin. De har kjøpt hus og Susan har fått jobb. Barna har fått barnehageplass og alt ser ut til å legge seg godt til rette. Vi ønsker de Guds rike velsignelse på veien videre, og håper at de finner veien tilbake til Fauske neste år igjen.

Intervjuer Gledelig å se fremgangen på Fauske Kjente meg hjemme her «Kreften er borte, Jesus har helbredet meg» Føler meg så velsigna Ble frelst og døpt under Israelsturen Eirik – bønnesvaret fra Hallingdal Naboen som ble frelst Gleder meg til bønnemøtene Åndsdåpen gjorde meg mer frimodig Jesus ble redningen for meg!
Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon