07.02.2010  

Smerten forsvant!

"Før jul skjedde det noe som endret hele min situasjon. Jeg ble bedt for i menigheten, - og da skjedde det noe" sier Berit.

Som ungdom skadet jeg nakken da jeg skulle stupe i svømmebassenget. Fra den dagen har jeg slitt med forferdelige hode og nakkesmerter. Fysikalske behandlinger har lindret smerten en stund, men så har den vært tilbake som før. Til tider tok disse smertene all energien min, og jeg må innrømme at det var tøft mange ganger. Før jul skjedde det noe som endret hele min situasjon. Jeg ble bedt for i menigheten, - og da skjedde det noe.

De ba for meg

Det var en tirsdags kveld før jul. Vi skulle på bønnemøte, men jeg måtte være hjemme for jeg hadde så vondt i hodet. På dette møtet ble det bedt helt spesielt for meg. Jeg husker enda hva Oddbjørn sa når han kom hjem, "Nå har vi bedt for deg, - Steinar og jeg ba helt konkret om at du måtte bli kvitt dette".

"Fra den dagen kjente jeg at smerten begynte å slippe taket. Etter noen dager var jeg helt fin! Tidligere kunne jeg ikke klare å vri på hodet før jeg kjente smerte. Nå kan jeg snu hodet fra side til side uten å kjenne noe. Jeg har alltid hatt klippefast tro på helbredelse, men jeg har nå også erfart at dette ikke bare er teori men virkelighet. Å kunne vitne om jeg selv har blitt helbredet er bare helt fantastisk. Det gir meg enda større tro og frimodighet i bønn.", - sier Berit med overbevisning.

Intervjuer Gledelig å se fremgangen på Fauske Kjente meg hjemme her «Kreften er borte, Jesus har helbredet meg» Føler meg så velsigna Ble frelst og døpt under Israelsturen Eirik – bønnesvaret fra Hallingdal Naboen som ble frelst Gleder meg til bønnemøtene Åndsdåpen gjorde meg mer frimodig Jesus ble redningen for meg!
Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon