13.04.2016  

bilde

Føler meg så velsigna

Greta Holmstrøm er en solstråle som vi alle har blitt glad i. Hun har gått fast på møtene siden i fjor sommer og nå skal hun døpe seg. «Jeg opplever et slikt gudsnærvær når jeg kommer hit. Jeg går hjem fra møtene glad og oppmuntra», sier Greta.

Det var i fjor sommer at hun begynte å gå her på Betania. Jeg begynte først å gå på bønnemøtene, og her var det en så utrolig god bønneatmosfære, forteller hun. Senere opplevde jeg det samme på søndagsmøtene. Jeg må bare få si at lovsangen er helt fantastisk, den bringer et slikt gudsnærvær med seg. Jeg har ikke opplevd det slik før, sier hun. Både forkynnelsen og sangen gir meg så mye. Jeg blir så velsigna av være her. Jeg har lært så utrolig mye siden jeg begynte å gå her. Jeg går på Alphakurset menigheten har nå og det er så bra.

Dåpen

Jeg er oppvokst i kirka og har ikke tenkt så mye på dåpen tidligere. Men det skjedde noe når det var dåp her for en stund siden. Det var første gang jeg så «voksendåp». Det ble veldig sterkt for meg og hun som døpte seg gjorde et sterkt inntrykk på meg. Siden den gang har det vært en modningstid for meg, og jeg overrasket over at det har gått så fort. Men nå gleder jeg meg til å bli døpt og til å gå inn i menigheten her. Det har virkelig blitt et åndelig hjem for meg, sier hun og ler hjertelig.

Her kan du lese intervjuet vi hadde med Greta tidligere i uka:

Intervjuer Gledelig å se fremgangen på Fauske Kjente meg hjemme her «Kreften er borte, Jesus har helbredet meg» Føler meg så velsigna Ble frelst og døpt under Israelsturen Eirik – bønnesvaret fra Hallingdal Naboen som ble frelst Gleder meg til bønnemøtene Åndsdåpen gjorde meg mer frimodig Jesus ble redningen for meg!
Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon