20.01.2015  

Toppbilde
Bildene er tatt med mobil

Sterke bønnemøter

Vi er nå inne i den tredje uka der menigheten er i bønn og faste. Kveld etter kveld blir det bedt; La ditt rike komme! I løpet av en slik kveld har vi faste bønneemner som vi ber samstemmig over, og vi deler oss i mindre grupper og ber om hver enkelt bønnelapp. Søndag var det flere ufrelste på møte, med herlig lovsang og sterk forkynnelse. Gud virker på Fauske!

bilde

Hver kveld tar vi god tid til å be for hver enkelt bønneemne som er lagt frem for menigheten. Hvert bord får sin bunke og de blir lest opp en etter en og bedt for. Ekstra herlig er det når bønnelapper tas ut av bunken og med et takk for bønnesvar.

bilde

Vi har også en bønnekrukke for bønneemner som ikke leses opp eller en kjent for noen av oss. De løfter vi sammen opp for Guds trone. Gud hører også det tause skrik og ser den nød som holdes skjult for for andre mennesker.

bilde

Det er godt å tilbe Jesus og hengi seg til ham. Ingen kveld er helt lik, men vi kjenner at bønnens Ånd er senket ned over forsamlingen. Det har også vært veldig spesielt på fredagskveldene nå vi har kommet sammen i tilbedelse. Den kvelden handler alt bare om HAM. Vi legger bort oss selv og bare går inn for hans åsyn med jubel.

bilde

Det har også vært spesielt å høre om alle de som har valgt å faste. Nyfrelste og mennesker du i utgangspunktet ikke hadde forventet ville delta i dette har vært med. Over 100 bønnemanualer er delt ut og mange følger den også her på nettsiden. Vi tar Herren på ordet, han har selv sagt:

... og så mitt folk, som er kalt med mitt navn, ydmyker seg og ber og søker mitt åsyn og omvender seg fra sine onde veier, da vil jeg høre i himmelen og tilgi deres synd og lege deres land. 15 Nå skal mine øyne være opplatt og mine ører merke på den bønn som stiger opp fra dette sted. 2Krøn 7:14f

Artikler Sang julen inn Å, jul med din glede! Bruk tiden din rett Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon