26.12.2014  

Toppbilde
v/ piano: Elin, gitar: Bjørn Henrik, Nina, Maria og pappa. Musikere: Andreas, Tobias og Kari Anne

Den beste gaven er "hjertegaven"

Denne julen har vårt pastorpar, Torill og Steinar, hatt alle barna på besøk og 2. juledag sang pappa og de fire barna på møte. I sin tale fokuserte Steinar på alle de som brakte gaver til Jesus. I dag har vi litt annerledes bursdagsfeiring, vi kjøper gaver til alle gjestene, men hva gir vi til bursdagsbarnet? Har vi glemt hva julen egentlig handler om?

bilde

Den beste gaven å gi er "hjertegaver". De trenger ikke alltid å være de dyreste, men det er likevel de mest verdifulle. Hyrdene kom tomhendt, men de ble fylt med den gleden vi ønsker å se hos de vi gir gaver til. De gikk for å se den største gaven av dem alle, Guds hjertegave til alle mennesker.

bilde

Tormod Karlsen sang, både 2. juledag og søndag. 2. juledag sang en flott sang som hans egen bror hadde skrevet.

bilde

Søndag sang vi julen inn, og her var det mange ulike grupper som deltok. Det ble en veldig fin stund.

bilde

Her debuterte en helt ny kvartett, bestående av ekteparene Nerheim og Slotten

bilde

Det var inspirerende å se alle som var med og sang. Som en fra den eldre garden sa det: "Det har aldri vært noe slikt før i Betanias historie". Men det kommer mer!

Artikler Menighetens nye storlederskap Store og små sang julen inn Fullt hus under årets julebord Ny Bibel-app for barn Arvinger til Guds rike! - La oss besøke Jesus i fengselet! Starter norskkurs i menigheten Bryllupsfest etter 28 år! Husgruppene - tettere på hverdagen Årets Tentroelever

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon