23.11.2014  

Toppbilde

Friluftsmøte med Håkon Fagervik og teamet

Lørdag hadde vi friluftsmøte utenfor Rema 1000. Her ble det reklamert med verden beste vafler, med egen oppskrift fra de som kan dette beste, nemlig Sjømannskirka. Vaflene brakte smilene frem hos mange, mens andre så litt skeptisk på den gjengen som hadde stilt seg opp.

bilde

Selv om det er vinter og kaldt var det inspirerende å være ute blant folk på denne måten. Vi har verdens beste budskap og det kan vi ikke brenne inne med. Vi ble også tatt veldig godt i mot av Rema 1000 og de var så positive og imøtekomne.

bilde

I løpet av det siste året har menigheten arbeidet målrettet mot å endre fokus. Vi er veldig takknemlig for det som skjer på møtene og i menigheten forøvrig, men vårt oppdrag er å vinne mennesker for Jesus. Derfor var det ekstra gledelig å se vår egne ta ansvar på under dette friluftsmøte. Bjørn Henrik og flere andre var frimodig med og ledet sangen. når Håkon trengte å få varmet fingrene litt, tok disiplene over. Det er disippeltrening i praksis!

Vi takker Håkon Fagervik og teamet for møtene, og ikke minst det de delte. Håkon har en egen evne til å formidle Guds kjærlighet, og vi som kjenner Jesus blir mer og mer glad i Ham når vi hører evangeliet blir forkynt på denne måten. Nå gleder vi oss allerede til neste gang vi får se de!

Artikler Sang julen inn Å, jul med din glede! Bruk tiden din rett Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon