13.11.2009 | av Steinar Slotten  

Toppbilde

Takk for innsatsen

Svein Wangen har stått som leder for menigheten i 25 år. Da menigheten ønsket sitt nye forstanderpar velkommen, tidligere i høst, fikk han en etterlenget avløsning. Svein og Eva har gjort en uvurderlig tjeneste i menigheten. denne kvelden var det tid for å markere dette. Hele menigeheten ønsket å gi uttrykk for sin takknemlighet. Derfor var det gjort i stand til fest etter menighetsmøtet. De fikk også mye vel fortjent ros og takk denne kvelden. I tllegg til blomster og kake fikk de hver sin Bergans jakke som et synlig bevis på takknemlighet.

bilde

I peisestua var det dekket til med snitter og kaker. Ikke rart at stemningen var upåklagelig.

bilde

Egen kake var også bestilt, med innskriften "Takk for all omtanke".

bilde

Eldste Oddbjørn Wårheim takket offesielt på vegne av hele menigheten. Han fremhevet hvilken betydning Svein innsats har vært for menigheten. Hans trofasthet og ikke minst hans praktiske egenskaper har bidratt til at Betania er godt vedlikeholdt. Oddbjørn var ikke i tvil om at Svein og Evas tjeneste har vært avgjørende for at menigheten har greid seg igjennom krevene tider. Her var det tydelig at alle stod bak hans gode omtale og takk.

Svein vil forstatt være med i lederskapet, men gav uttrykk for at han ber om nye må komme til også her. Vi er takknemlig for at de fortsatt vil være med, og vi tror at de fortsatt har mye å gi. Men bønnen om vekst den deler vi vel alle.

Artikler Sang julen inn Å, jul med din glede! Bruk tiden din rett Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon