15.11.2014  

Toppbilde

Felles ungdomsmøte i Familiekirka Bodø

Fredag deltok ungdommene våre på ungdomsmøte i Familiekirka i Bodø, der ungdommer fra Bykirka, Familiekirka og Betania for første gang var sammen på denne måten. OneWay fra Betania ledet an i lovsangen, og Hilde fra Familiekirka hold andakt. Ungdommene fant etter hvert tonen sammen og vi tror dette kan være starten på et tettere samarbeid i regionen.

bilde

Sang og musikk er viktig i en slik sammenheng og OneWay var med å bidra til at dette ble en flott kveld.

bilde

Hilde hadde en fantastisk bra andakt om viktigheten av å leve nært Gud. Hun fortalte blant annet om en kattunge som hun var så glad i. Hun var nitten år at kjente gleden over å ha denne kattungen rundt seg. Hun hadde så mye hun ville gi den av kjærlighet og nærhet. Men kattungen var mer opptatt av andre ting. Den stakk av hele tiden og kom bare hjem nå den var sulten eller trøtt. Hun ble lei seg og oppgitt over at katta ikke ville være sammen med henne. Slik kan også vårt forhold til Gud være, fortalte hun. Vi kommer bare til Jesus når vi har behov og er i nød. Ellers bryr vi oss ikke så mye om å være nær ham. Jesus har så mye å gi oss, men da må vi la han få sjansen til å gi oss det.

bilde

Det ble mye latter og smil under denne leken. Samtidig var det en flott anledning til å bli bedre kjent med hverandre.

bilde

Etterpå var det pølser, kaker og godteri av alle slag. Takk til Familiekirka som tok så godt i mot oss. Vi håper at dette langt fra blir siste gang vi møtes på denne måten. Neste gang ønsker vi å invitere alle inn til Fauske.

Artikler Bruk tiden din rett Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter Team fra Ungdom i oppdrag Israel - landet Gud gav

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon