01.09.2014  

Toppbilde
Vidar Jenssen forkynte et oppmuntrende budskap

Gud er på din side

Søndag hadde vi et inspirerende besøk av Vidar Jenssen som talte om at Gud er på vår side. Det finne mange ulike gudsbilder og ikke alle gudsbilder gir oss følelsen av at det er så positivt å ha noe med Gud å gjøre. Han minnet oss tror på Jesus at vi har et ansvar for å vise andre et rett bilde av Gud.

Sal 16:11:Du lærer meg livets vei. For ditt åsyn er det en fylde av glede, ved din høyre hånd en evig fryd. Vidar understreket at Gud er opptatt av vårt beste og at Jesus er festlig å være sammen med, ja, han er ingen gledesdreper. Han ønsker å fylle vårt liv med glede og liv. Det er dette han vil lære oss.

Kommer fra Fauske

Mange hadde sett frem til å høre og se Vidar igjen ettersom han kommer i fra Fauske. Han fortalte at det er 20 år siden han flyttet herfra. Han hadde en lydhør forsamling som gledet seg over både forkynnelsen og mannen som brakte det frem. Det var et enkelt og tydelig budskap som flere gav respons på i ettermøtet. Denne kvelden var det mennesker i alle kategorier på møte. Fra de som ikke tror til de som trengte å høre at Gud er på deres side.

Artikler Store og små sang julen inn Fullt hus under årets julebord Ny Bibel-app for barn Arvinger til Guds rike! - La oss besøke Jesus i fengselet! Starter norskkurs i menigheten Bryllupsfest etter 28 år! Husgruppene - tettere på hverdagen Årets Tentroelever En duft av Himmelen!

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon