29.08.2014  

Toppbilde
Elisabet Jakobsen

Jeg vil være der det skjer!

Her gjengir vi vitnesbyrdet Elisabet delte med oss på møte. «Tenk deg at du er på en guidet tur. Du har tatt turen for å oppleve noe nytt. Guiden går foran flokken og plutselig stopper han opp og begynner å fortelle. Hvor befinner du du deg da? Følger du guiden eller går du lengre bak og får ikke helt med deg hva som skjer?

Jeg så dette bildet for meg, og jeg så hvordan noen var veldig ivrig etter å følge med på alt guiden sa og gjorde. De ville ha med seg alt. Andre var mer opptatt av å snakke med hverandre og hørte ikke etter hva som ble sagt. Andre igjen var så opptatt av alt rundt seg at de glemte helt å følge gruppen. Jeg så også at noen ikke brydde seg så mye og gikk litt for seg selv helt bakerst. Da kjente jeg bare at jeg for min del ønsket å få maks ut av det som var forberedt for på den turen. Jeg ville være blant dem som fulgte tett på det som skjedde.


Jesus sier: Mine får hører min røst, jeg kjenner dem, og de følger meg. Joh 10:27

Jesus sier at han er den gode hyrde og at han ønsker at vi skal høre hans røst. Da må jeg gå tett sammen med Jesus så jeg hører hva han sier og at jeg får oppleve det han ønsker å lede oss inn i. Det kan være så mye som vil fange vår oppmerksomhet. Da er det viktig å huske at vi selv må velge å være blant de som er helt fremme der det skjer. Jeg vil at denne høsten skal bli noe helt spesielt i mitt liv. Jeg ønsker å oppleve noe med Jesus og høre hva han har å si meg. Det håper jeg også du vil.

Artikler Menighetens nye storlederskap Store og små sang julen inn Fullt hus under årets julebord Ny Bibel-app for barn Arvinger til Guds rike! - La oss besøke Jesus i fengselet! Starter norskkurs i menigheten Bryllupsfest etter 28 år! Husgruppene - tettere på hverdagen Årets Tentroelever

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon