18.08.2014  

Toppbilde

Herlig å være i gang igjen!

Etter en lang og fantastisk sommer var det tydelig at menigheten gleder seg over at vi nå er i gang igjen. Herlig lovsang, sterke vitnesbyrd og godt fellesskap. Er det rart at man blir glad i menigheten? Steinar talte om at vi med iver vil søke Herren å kjenne. Djevelen vil forvrenge vårt Gudsbilde, men vi som kjenner Herren, kjenner også hans karakter og hensikt.

bilde

Tro er tillit og tillit bygges ved kjennskap. Djevelen vil ha oss til å tro at det er vi som må ta initiativet og håpe på at Gud gir respons. Om han ikke gjør det er det fordi vi ikke er gode nok i hans øyne. Men det er løgn! Herren har ALLTID tatt initiativet. Romerbrevet 5 forteller oss at Gud viste sin kjærlighet til oss ved at Kristus døde for oss mens vi ennå VAR syndere (Rom 5:8). Du kan bare bli frelst ved å gi respons på det som Gud allerede har gjort ferdig. Guds ord sier; at Gud elsket verden så høyt at han gav sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv (Joh 3:16).

Alt vi som Guds barn kan er å gi respons på hans godhet og kjærlighet til oss. Vi gir ikke tiende for å få mer, men vi gir tilbake av det vi allerede har fått. Du kan ikke gi 10% av noe du ikke har. Djevelen vil ha oss til å tro at vi må fortjene Guds velsignelse, men nei, den får vi uforskyldt av NÅDE! Vi elsker fordi han elsket oss først.

Det var godt å se at menighet gav respons og flere søkte Gud i ettermøtet.

bilde

Flere deltok med vitnesbyrd og Tormod sang og vitnet om at vi ikke må være «steinkristne». En stein kan kastes i vannet og vannet vil dekke det på alle sider, men det trenger ikke inn i den. Skal ordet gjøre sin virkning må det få trenge inn i oss.

bilde

Giani gledet seg over den fantastiske sommeren vi har hatt og sier at dette er som å være i Brasil. Tenk det har vært 34 grader på Fauske! Vi trenger sol for da får vi vitaminer, men åndelig sett er det Jesus som er min «sol». Jeg trenger ham for å leve et sunt og godt liv. Derfor gleder jeg meg veldig over å få være på møte igjen.

Hun leste fra Jes 40:31 der det står: Men de som venter på Herren, får ny kraft. De løfter vingene som ørner. De løper og blir ikke utmattet, de går og blir ikke trette.

Artikler Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter Team fra Ungdom i oppdrag Israel - landet Gud gav Fred gjennom alt Fantastisk barneleir! Torsdagstreffet Ahok fikk brev fra oss Familien Paul ønsket velkommen

Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon