25.05.2014  

Toppbilde
.

Besøk fra Filippinene

Søndag fortalte pastor Noli fra de dramatiske minuttene da tyfonen smadret alt på sin vei over Fillepinene like før jul. «Your love and support touched our lifes» stod det på T-skjorte hans.

bilde

Pastor Noli og de teamet hans var svært takknemlig for hvordan Norge har støttet dem, og fillepinene, etter tyfonen som rammet dem rundt juletider i fjor. Noli fortalte hvordan han hadde opplevd katastrofen: «I 5 dager var vi separert fra omverden. Vi hadde ikke strøm, mat eller rent vann. I 4 timer svømte jeg i huset og gaten min på jakt etter mat eller eiendeler. Jeg var presset opp under taket mitt av alt vannet, og jeg trodde at jeg skulle dø. Men hele tiden ba jeg til Gud, og han snakket til meg under katastrofen.»

Pastor Noli forkynte oss dette budskapet han hørte når han var på randen til døden. Han leste fra Ordspåkene 14, 33: Rettferd løfter et folk, men synd er en skam for folkene. Gud sa til ham: «Noli, denne katastrofen skal jeg gjøre kjent for verden!» Senere fikk de se at urettferdighetene og korrupsjonen i landet ble kringkastet over hele verden.

De opplevde at Norge hjalp dem slik at dem kunne bli velsignet. «Gud har velsignet Norge med rikdom og velferd, slik at dere kan bli til en velsignelse for andre!» sa Noli. «Vi opplevde at med deres hjelp så ble vi ikke lenger et offer eller overlevende, men vi ble redningsmenn!»

Det var veldig flott å høre om hvordan Gud hjalp Pastor Noli og de andre gjennom denne forferdelige katastrofen. Flere kom frem til forbønn, og vi fikk alle oppleve Guds nærvær.

Artikler Fred gjennom alt Fantastisk barneleir! Torsdagstreffet Ahok fikk brev fra oss Familien Paul ønsket velkommen Takk for innsatsen! Starter opp med Torsdagstreff! Sterke møter preget «Bønn for Salten» Bodhild ny kasserer og regnskapsfører Menighetens nye storlederskap

Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon