21.05.2014  

Toppbilde
Fra v.:Tobias og Kaio

Konfirmantene har ordet

«Hvis noen konfirmerer seg bare for pengenes skyld bør de tenke en gang til! For meg har det vært en mulighet til å bli bedre kjent med Jesus» forteller Tobias. Han og Kaio har gått på Tentro dette året og snart er det klart for den store dagen. Vi har spurt dem om hvilke tanker de har rundt konfirmasjon.

For mange er konfirmasjonen en markering på at man nå er i ferd med å tre inn i de voksnes rekker. Vi spør hvilke tanker de har rundt dette? «Ja, man føler seg vel litt mer voksen» svarer Kaio. «Kanskje vi blir behandlet litt annerledes» skyter Tobias inn.

bilde

Siden i høst har de hatt samlinger sammen med Steinar og samtalt rundt mange ulike tema. Hva sitter dere igjen med etter et slikt år? «Jeg har fått vite hvem Jesus er» svarer Tobias og fortsetter, «Vi har lært hvorfor Jesus ble sendt til jorda og hva han gjorde for oss. Det har blitt enda mer personlig for meg at Han gav sitt liv for meg, derfor vil jeg gi mitt liv til ham». Kaio nikker og sier; «Jeg tror at det er mange som ikke vet hvorfor de konfirmerer seg og at det er mange som ikke har hatt mulighet til å velge slik som vi har gjort. Jeg håper at alle som konfirmeres i år lærer noe bra om Jesus. Jeg føler at Tentro har vært et personlig valg for meg».

bilde

Nå er det snart tid for fest og en høytidelig markering i Betania. «Jeg gleder meg veldig til at så mange fra slekta kommer, at de får oppleve hvordan vi har det på Betania. Gleder meg til å spille for dem. Det gleder jeg meg skikkelig til» forteller Tobias.

Vi ønsker dem lykke til med den store dagen og Guds velsignelse over årene som ligger foran. Måtte alt de har lært dette året hjelpe de å ta gode og riktige valg i livet.

Artikler Starter opp med Torsdagstreff! Sterke møter preget «Bønn for Salten» Bodhild ny kasserer og regnskapsfører Menighetens nye storlederskap Store og små sang julen inn Fullt hus under årets julebord Ny Bibel-app for barn Arvinger til Guds rike! - La oss besøke Jesus i fengselet! Starter norskkurs i menigheten

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon