10.03.2014  

Toppbilde

Sang og musikk betyr mye i Guds rike

Helt siden han kom med i menigheten har Oddbjørn Wårheim vært engasjert i musikken. I mange år var det menighetsmusikken som stod for all sang og musikk, men i dag har vi fått et større mangfold igjennom Familiekoret, Lovsangsteam og ungdomsgruppa OneWay.

bilde

Menighetsmusikken

I tillegg vokser det frem et eget husband som leder fellessangen i menigheten. «Dette er en stor berikelse for menigheten» sier Oddbjørn.

Som leder for menighetsmusikken har vært vitne til store forandringer på sang og musikkfronten i de siste par årene. «For meg personlig har sangene til Åge Samuelsen betydd mye. Jeg tror også at hans sanger har preget, og fortsatt preger, oss som forsamling. Mange av de nye lovsangene er krevende å spille og de kan også virke litt fremmed på oss «gamlingene», sier han med et smil. Likevel må jeg si at den allsidigheten vi nå har fått er veldig berikende. I dag er det en fin miks mellom ulike sangstiler, og jeg tror alle opplever dette positivt» sier han.

bilde

Vi har ikke forlatt noe, men heller plusset på

Selv har jeg for eksempel fått spille bass igjen, noe som har vært utrolig artig. De unge kommer nå med stormskritt, og de ønsker å ære Jesus gjennom sangen og musikken. Vi opplever ikke at vi har forlatt noe, men bare plusset på. Vi er i dag en flergenerasjonsmenighet og det bør jo også gjenspeile seg i sangen, mener Oddbjørn.

bilde

Husband

Menighetsmusikken vil nå begynne å øve mer og ta vare på de gamle sangskattene. Det blir vårt bidrag, sier han. Fremover vil vi forsøke å fremelske mangfoldet. Det betyr at Familiekoret, Menighetsmusikken og OneWay nå vil synge på hver sine søndager. I tillegg vil menighetens husband bidra under fellessangen. Vi tror det vil gi plass til flere og gi et nytt løft i menigheten. Neste steg er å få løftet frem alle talentene i menigheten av ulike solosangere og duetter.

bilde

OneWay

Disse ungdommene har vært til stor velsignelse for menigheten. De er med i det meste av det som skjer på musikkfronten.

bilde

Familiekoret

Koret startet opp i høst og ønsker å våre være et generasjons-kor. Her står tre generasjoner side om side og synger om Jesus.

Artikler Fellesskapshelga 2018 Husbandet til ICEJ sommerkonferanse Glimt fra søndagens gudstjeneste Ennå er det håp! Alle trenger å kjenne seg elsket Fire in the North 2018 Flott avslutning for årets konfirmanter Team fra Ungdom i oppdrag Israel - landet Gud gav Fred gjennom alt

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Menighetsbibelskolen Misjon