27.01.2014  

Toppbilde

Jeg ble satt fri igjennom tunger og tydning

Søndag vitnet Vigdis om hvordan hun ble øyeblikkelig løst fra bitterhet og sorg på et møte i fjor vår. «Jeg hadde lenge vært på avstand fra Jesus og jeg kom til møte både bitter og sorgfull. Under møte kom det et budskap i tunger som ble tydet. Budskapet var rett til meg og jeg fikk øyeblikkelig fred» fortalte Vigdis.

Det har nå gått et halvt år siden dette spesielle møtet og siden den gang har Vigdis vært ofte på møte. «Budskapet traff meg med kraft og husker at det ble sagt til meg «frykt ikke» og med engang slapp bitterheten og jeg fikk fred» sier Vigdis. Jeg husker dette møtet. Forteller pastor Steinar. Vigdis søkte ikke frem til forbønn i ettermøtet, men hun spurte om å få si noe. Allerede på dette møtet vitnet hun om hva som hadde skjedd. Søndag kunne vitne frimodig om at det har holdt. Jesus møtte henne og løste henne ut ved at nådegavene var i bruk under møtet.

Artikler Fullt hus under årets julebord Ny Bibel-app for barn Arvinger til Guds rike! - La oss besøke Jesus i fengselet! Starter norskkurs i menigheten Bryllupsfest etter 28 år! Husgruppene - tettere på hverdagen Årets Tentroelever En duft av Himmelen! Alle kan tale i tunger

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon