11.11.2013  

Toppbilde
Suellenn Alves Mota

Jeg er så glad for at jeg tok i mot Jesus

«Jeg trodde ikke at denne dagen ville komme» sa Suellen under sitt vitnesbyrd søndag. «Gud har talt til meg, men jeg har aldri svart ham. Jeg var redd for hva som ville skje, for at det ville forandre mitt liv. I dag er jeg så glad for at jeg til slutt tok i mot Jesus, min El Shaddai (Gud allmektig). Jeg føler blodet bruse av lykke i dag.»

Hun var en av de som ble døpt søndag. Vi har sett at Jesus har gjort store ting i hennes liv. Derfor var det ekstra sterkt å høre hennes vitnesbyrd denne dagen.

bilde

Min bønn ble den samme som David en dag ba: Gud, skap i meg et rent hjerte, og forny en stadig ånd inne i meg! Kast meg ikke bort fra ditt åsyn! Ta ikke din Hellige Ånd fra meg! (Sal 51:12-13) Jeg har virkelig fått en ny start, jeg har en ny ånd inne i meg. Nå føler jeg at alt er blitt annerledes. En nydelig følelse av kjærlighet. I dag kan jeg vitne at jeg er en ny skapning. Guds kjærlighet flyter igjennom meg og den omgir meg. Tårene bare kommer, jeg er så lykkelig.

Jeg ønsker bare å være i Hans nærhet hver eneste dag. Han er lyset i mitt liv, og han går med meg igjennom alt. Når du føler deg alene og du føler alt er tomhet, da legger han sine armer rundt deg og løfter deg opp. Jeg er så lykkelig i dag for at jeg står her og kan fortelle om den kjærlig het og glede jeg kjenner inne i meg.

Artikler Starter opp med Torsdagstreff! Sterke møter preget «Bønn for Salten» Bodhild ny kasserer og regnskapsfører Menighetens nye storlederskap Store og små sang julen inn Fullt hus under årets julebord Ny Bibel-app for barn Arvinger til Guds rike! - La oss besøke Jesus i fengselet! Starter norskkurs i menigheten

Høytid - artikler Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon