10.11.2013  

Toppbilde

Dåpsmøte

Søndag kveld hadde vi dåp og samtidig kunne vi samtidig ønske nye velkommen inn i menigheten. Denne gangen var det Kaio, Suellen og Joseanne som lot seg døpe. De er alle opprinnelig fra Brasil og de tilhører en gruppe som stadig vokser i menigheten.

Det er spennende å ha dåp når både nyfrelste og flere møtefremmede var tilstede. Dette vitner om at menigheten har blitt mer åpen og når stadig flere mennesker i vårt nærmiljø. Ekstra spennende var det at en muslim også overvar hele møtet.

bilde

Kaio (15) har gledet seg til å bli døpt. I sitt vitnesbyrd takket han Jesus for at han hadde tatt i mot ham og at fikk lov til å kalle seg Guds barn. Har går også på Tentro dette året.

bilde

Joseanne har gått litt sporadisk på møtene over lengre tid, men på bønnemøte tirsdag fikk hun et åndelig gjennombrudd. Alle som var til stede på det bønnemøte vil nok huske dette i lang tid. I sitt vitnesbyrd fortalte hun at hun er vokst opp i en presbyteriansk kirke i Brasil, men at hun kjente det var noe annet å komme til Betania. Dette er en sterk bønnemenighet som jeg trives veldig godt i.

Artikler Fred gjennom alt Fantastisk barneleir! Torsdagstreffet Ahok fikk brev fra oss Familien Paul ønsket velkommen Takk for innsatsen! Starter opp med Torsdagstreff! Sterke møter preget «Bønn for Salten» Bodhild ny kasserer og regnskapsfører Menighetens nye storlederskap

Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon